Hanna MW x BelarteSTUDIO – Modestylist tolkar tapetkollektion

Att mode och inredning går hand i hand, det är sedan gammalt. Enligt tradition kommer Plaza Interiörs modenummer ut till september men vi tjuvstartar med lite inspiration redan nu.

I dagarna släpper BelarteSTUDIO en kollektion stylad av en av Sveriges främsta modestylister Hanna MW. Hanna har hämtat inspiration direkt från hennes färgsprakande hem och från de inspirativa resor hon gör i sitt arbete. Hennes kurerade urval är en mix av belarteSTUDIOS ikoniska designs blandat med hennes personliga stil. Hannas urval består av 9 designs och finns på belartestudio.com.

Efter att ha jobbat på flera stora modehus har Hanna sedan 2017 valt att gå sin egen väg och satsat på att jobba med sina sociala medier och som frilansstylist. I takt med att hennes sociala mediekanaler växt har hon snabbt blivit en av Sveriges främsta stylist och content creators. I dag jobbar hon med stora profiler som Elsa Hosk, Hedda Stiernstedt, Amie Bramme Sey, Elle Denmark och Vogue Italia.

 

”Jag älskar att vara kreativ och har en förkärlek till att mixa och matcha färger. Att få göra ett Styled By-samarbete med belarteSTUDIO har varit en fantastisk möjlighet för mig att få uttrycka min kreativitet. Jag har kunnat framhäva min egen stil på ett ny sätt eftersom BelarteSTUDIO erbjuder tapter på en nivå som jag aldrig sett tidigare. Jag tycker att man skall maximera användandet av de saker man redan har hemma, genom att använda tapeter kan jag på ett hållbart sätt förnya mitt hem” säger Hanna MW.