Innovativ teknik HJÄLPER DIG I KÖKET

Upptäck möjligheterna med Siemens vitvaror i IQ700-serien.

PLAZA INTERIÖR I ANNONSSAMARBETE MED SIEMENS VITVAROR

Siemens köksprodukter har en sak gemensamt: teknik i framkant som gör det roligare och lättare att laga god mat.

Köket är det nya vardagsrummet – och den bästa hjälpredan i köket är köket självt. I alla fall om köksprodukterna ingår i IQ700 serien från Siemens. Oavsett om du är matlagningsentusiast som lagar exotiska rätter eller du lagar snabb, nyttig mat till barnen innan träningarna, så är Siemens köksprodukter det intelligenta valet.

Innovativa funktioner halverar tillagningstiden och hjälper dig att laga avancerade, goda och nyttiga rätter som ett proffs. Nu kan du laga finmiddagar även mitt i veckan.

Siemens IQ700 inbyggnadsugn med ångfunktion.

TRE INNOVATIONER SOM GÖR DIG BÄTTRE I KÖKET

LAGA MAT SOM ETT PROFFS – UTAN ATT ANSTRÄNGA DIG
Hur många grader? Hur länge ska maten tillagas? Med cookControl slipper du undra. Välj din maträtt och ange vikten så talar ugnen, eller hällen, om för dig vilka inställningar som ger det perfekta resultatet för just din maträtt.

PERFEKT TIMING
Är brödet färdiggräddat? Har steken nått rätt temperatur? Med tre separata mätpunkter ger innovativa stektermometern roastingSensor Plus en exakt och korrekt avläsning av temperaturen i både stekar, bakverk och andra rätter eller råvaror. Fördelen är att du kan avsluta tillagningen i precis rätt ögonblick.

HALVERAD TILLAGNINGSTID.
Spar tid med Siemens innovativa teknik varioSpeed. Kombinationen ugn och mikro, möjliggör att du nu kan tillaga dina favoriträtter i ugnen på halva tiden med samma goda resultat.

Läs mer om produkterna på https://www.siemens-home.bsh-group.com/se/