Skräddarsy ditt uterum

Inspirationsbild av LINUM. Inspirationsbild av LINUM.

I annonssamarbete med LINUM.

LINUM är det svenska designvarumärket med expertis inom hemtextil. I decennier har det stockholmsbaserade företaget tillverkat och sålt formstarka kuddfodral, användbara gardiner och högkvalitativa överkast, vilka blivit omåttligt populära såväl i Sverige som internationellt. Inför sommarsäsongen ökar önskan om funktionella, men också estetiskt tilltalande sittmöbler för balkong, terrass och soldäck och det var då idén om en flexibel solstol föddes. 

Med en traditionell ram i trä, har LINUM tagit fram unika mönsterbilder i sommarens generösa färgpalett till stolens bakstycke. Tygerna är slitstarka i 100% bomull och går enkelt att ta av och på. Med tvätt i 60 grader, kan tygerna enkelt fräschas upp och torka på plats. Med hög flexibilitet och enkel hantering, kan solstolen snabbt ändra utseende och matchas helt utifrån stil och smak. 

-Det är en hållbarhetsaspekt i att inte slänga stolen, bara för att man tröttnat på tyget, säger LINUMS designer Mathias Elovsson. Vi har genom att presentera både en klassisk marin rand och en mer livfull blomsterkombination, försökt nå ut med en attraktiv bredd som vi hoppas ska tilltala många. 

Designer Mathias Elovsson

LINUM erbjuder också tillbehör i form av matchande kuddar för rygg och nacke, där både syntetisk fyllning och fjäder finns att tillgå. I erbjudandet ingår ram och därefter valfritt antal solstolstyger samt kuddar efter behov.   

Hitta mer på https://linumdesign.com/sv/shop/vardagsrum/solstolar/.