Ge väggarna liv

Hitta inspiration till ditt hems makeover. Våga ta steget till mer färg och mönster. Vi tipsar om fyra tapetnyheter som får ditt hem att bli mer personligt och kännas mer levande i blandade mönster och kulörer som skapar de perfekta rummen.

Är du i banorna på att göra om hemma? Eller är du kanske bara allmänt intresserad av att inspireras? Oavsett vilket så har du kommit rätt. Vi har tittat på nyheter från belarteSTUDIO som har ett stort utbud av bland annat tapeter. Att strunta i att stryka på en vit kulör och istället slänga upp en färgstark och livlig tapet kan ge känsla av ett helt nytt rum.

Eclectic Landscape
Med inspiration hämtad från de gamla oljemålningarna som skildrar naturen i all dess glans, påminner detta eklektiska landskap om en fantasivärld. Panoramat tilltalar fantasin tack vare sina mjuka former. Bli förtrollad av denna drömska skog som för in naturen i din interiör på ett modernt sätt.

Snake Meadow
Här är ormar! Ett fantastiskt motiv av skogens ormar bland stilistiska blommor, löv och grönsaker. Tapet muralen Snake Meadow i svart tar sin inspiration från de botaniska underlandet med slingrande ormar i bakgrunden. Denna multi färgade tapet får sin magi från den fantastiska kombinationen av blå rosa och grönt.

Woodland Forest
Woodland Forest är en enkel men fantastisk design, denna mörka, gröna färg tar även med naturen in i hemmet i processen. Handmålade träd med inspiration från historiska gobelänger och tapeter. Rik på djup och detaljer med en mängd olika toner. Inspirerad av det historiska sättet att fånga växtlighet har denna design sitt ursprung och påminner om ikoniska skogsmönster.

Eclectic Art
Eclectic Art i rött är ett djärvt, konstnärligt mönster fullt av energi och rörelse. Där djärvhet möter urban samtida konst och magi skapas. Denna färgglada tapet mural är handmålad i mixed media, gouache och kritor och får sin unikhet från sin skala. Varför inte använda den i ditt tak, den är helt otrolig.