Stylisternas val: februari

Porträtt Joakim Rolandsson.

Fanny Hamlin & Saša Antić, stylister på Plaza Interiör, väljer varje månad ut sina favoriter. Spana in februari månads favoriter och läs mer om dem nedan.

1. Se med nya bågar
Nytt år, nya glasögon. Snyggaste glasögonbågarna hittar du hos See Concept. Som dessa i modellen #D Reading Jungle Khaki. Glasögon, ca 300 kr, See Concept.

2. Livlig konst
Konstverket Line Mirror skapar en flerdimensionell upplevelse som gärna får agera blickfång på en central plats i våra hem. Line Mirror, ca 58 500 kr, bowernyc.com.

3. Charmig ljuspunkt
För många lampor kan vi nog inte få. Bordslampan designad av Lee Broom är verkligen ett litet konstverk på fot. Lampa, ca 5 660 kr, Lee Broom.

4. En lugn stund
När det är dags för läsning eller bara lite allmän kontemplation vilar vi gärna kropp och sinne i fåtöljen Professor Armchair som finns i tre stycken fina spräckliga färger. Fåtölj, 9 350 kr, Artilleriet.

5. Väldoftande nyhet
Granit har kommit ut med en helt ny serie med ekologiska badrumsartiklar som vi gärna provar oss igenom från början till slut. Serien innehåller bland annat lotion, tvål, scrub och doftljus.
Handtvål citrus, 400 ml, 179 kr, Granit.

6. Vi sveper in oss
Fleeceponcho, formgiven av Marianne Abelsson, sveper vi gärna in oss i under den kalla tidiga våren.
Poncho, 1 450 kr, Design House Stockholm.

7. Mer kuddar!
Precis som med lampor är det svårt att få för många kuddar. Snyggaste, och mest prisvärda, kudden i soffan just nu heter Påfågel.
Kudde, 199 kr, Åhléns.

8. Fotohistoria
Innehållet har inspirerat generationer av fotografer, och omslaget är gjort av ingen mindre än Matisse. Boken The decisive moment av Henri Cartier-Bresson är ett måste för den fotointresserade.
Bok, 765 kr, Bokus.

9. Konstfullt bord
Designduon och paret Martin Eckerberg och Fanny Ollas har skapat ett otroligt vackert bord i en ljuvlig grön nyans. Här lägger vi våra finaste tidningar och böcker och fylls således med ännu mer inspiration.
Soffbord Kermit, 55x70x95 cm, 6 900 kr,
Fish and Pink.

10. Stilfull väska
Den ormskinnsmönstrade väskan i läder från danska Ganni ger oss hopp om långa sommarkvällar och härliga weekends i Köpenhamn.
Gallery Accessories Bag, 3 149 kr, Ganni.