Bedroom goes spring

5. mars 2017

När barnen sov middagslur passade jag på att snabbt bädda om med mina nya linnesängkläder som jag beställde från Ellos härom veckan. Påslakansetet hade jag sedan tidigare, men slog nu till på sängkappa i samma färg. Blev så fint! 

Franskudde här och den vita med ränder här

Den med fransar kan mycket väl få hänga med en våning ner till soffan, MEN först ska dom njutas i sovrummet som stått på fixarpaus för länge. 

Min kollega talade länge och väl om hur gott det luktar om citronträd när dom blommar, jag var väl inte så svårövertalad heller direkt. Hepp! Undra hur länge citronerna blir hängandes innan någon klåfingrig liten krabat vill smaka haha. 

Följ mig på instagram @pernillaplazainterior där jag hänger allt som oftast!

Kommentarer

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)


  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
LoadingHäng med oss på Instagram @plazainterior


Bloggar


Pernilla Jansson

Inredaren Pernilla Jansson är Plaza interiörs bloggare nummer 1!
läs mer...


Prenumerera: Kolla våra aktuella erbjudanden...

Poll

Vilket rum ska du renovera nästa gång?

Resultat