Marmor lever vidare hos mig.

1. februari 2017

Här lever marmorn kvar trots att den krafigaste trendvågen verkar vara över. Nu är det mer i måttlig mängd och på speciella ting. Som mitt lilla pelarbord som jag fyndade hos en dam som bodde i en kvarn. Men också marmor som på mina nya hörlurar från Sudio Sweden. Trådlösa hörlurar för en poddlyssnande mångsysslare, toppen tyckte jag. Ni som läser inne hos mig kan handla med 15 % rabatt också, använd koden pernillaplaza.

Sidorna är utbytbara och den finns fler att välja mellan. 

Kommentarer

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)


  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
LoadingHäng med oss på Instagram @plazainterior


Bloggar


Pernilla Jansson

Inredaren Pernilla Jansson är Plaza interiörs bloggare nummer 1!
läs mer...


Prenumerera: Kolla våra aktuella erbjudanden...

Poll

Vilket rum ska du renovera nästa gång?

Resultat