Plaza Interiör rekordökar

I somras släpptes den senaste stora läsarundersökningen. Si ffrorna i Plaza Interiörs fall påminde om solskenet där ute – bländande ljust. Vi ökar sedan förra Orvesto-mätningen.
Och sett till undersökningen dessförinnan ökar vi med hela 26 %. Det var ungefär då jag och art directorn Pia tog över rodret på det här fina inredningsskeppet som firade ett stolt jubileum förra året. Varför har det gått så bra?
Svaret är egentligen väldigt enkelt!

Jesper Tillberg, chefredaktör

I nummer nio, som finns i butik idag, kan du läsa hela Jespers fundering kring vår rekordökning, och i vanlig ordning våra färska trendspaningar, härligt blandade Husesyn och nyheter i designvärlden. Vi går loss på tema design och mode medan vi kramar ur det sista av sensommaren och laddar för höstens mys.

Trevlig läsning!

Numret finns att köpa digitalt här.

Vill du få tidningen hem i brevlådan varje månad? Börja prenumerera här.

Jespers 3 modedetaljer

ELEGANT EKO
Jag springer inte – skakad menisk – men Allbirds nya träningskläder som släpps lagom till september är en ekologisk evolution. Dessutom snygga över stolsryggen i hemmet.
Natural Run Tee, 550 kr.

DJÄRV DIVA
Dekorativ, diskret – och djärv. Eilersens nya Bench
är en möbel som andas mode i hela sitt uttryck
och väsen. Design av Nils Juul Eilersen och tapetserarkonst i en liten låda, från 9 038 kr.

LURVIG LYX
Nej, jag kan inte se den runt min egen handled, men som inredningsdetalj är den ljuvlig. Sagolik. Ingår i septembers drop i AW21
från Samsoe Samsoe. Hille bag, 899 kr.