Innovativt FRAMGÅNGSRECEPT

Köket på bilden är extrautrustat med funktioner från Siemens Vitvaror.

I ANNONSSAMARBETE MED SIEMENS VITVAROR

Nytt år, nya middagar. Det finns ett enkelt sätt att förenkla vardagen efter alla stora helger, men ändå hålla en hög nivå på matlagningen. Även vardagsmaten kan bjuda på en god middagsupplevelse, speciellt om köket är utrustat med innovativa finesser som förenklar tillagningen.

Alla goda ting är 3 – med det intelligenta köket

1. Intuitiv induktion

Förenkla matlagningen genom en induktionshäll med full flexibilitet. Tack vare vare flexInduction Plus känner hällen automatiskt av storleken på din gryta eller kastrull.

2. Häll med fläkt

Kockar brukar, särskilt när det kommer till såser, nämna konsten att reducera som en av matlagningens stora – eller ska vi säga små – hemligheter. Det gäller även minimeringen av interiören i själva köket. Med inductionAir erbjuder Siemens intelligenta lösningar där induktionshäll och fläkt kommer i ett, allt tack vare ett smart inbyggt system. Resultatet är att du minimerar eventuell störande interiör och istället maximerar utrymmet i köket för din matlagning.

3. 100% smak på halva tiden

Med varioSpeed kan du korta ned den vanliga tiden för tillagningen med upp till hälften. Hemligheten är att kombinera den inbyggda mikrofunktionen med traditionell uppvärmning och tillagar bra mat med perfekt resultat på upp till 50 % kortare tid. Så att du kan njuta av härligt vällagade råvaror varje dag.

Produkter: 1. Induktionshäll 2.Induktionshäll med inbyggd fläkt 3. Ugn

Läs mer om samtliga produkter här