Plaza Summer Soirée

Plaza Publishing Group har nyligen hållit sitt årliga sommarmingel, och det var verkligen en kväll att minnas. Gästerna skapade en underbar atmosfär och bidrog till en härlig stämning som genomsyrade hela evenemanget.

Tack vare våra generösa sponsorer kunde vi erbjuda fantastisk mat och dryck under kvällen. Vi vill rikta ett särskilt tack till vår sponsor Sweef som stod för inredningen under event, däribland två vackra soffor i Plaza Interiörs trendspanade färg Magenta som ni kan se längre ner i inlägget.

Vi vill dessutom tacka Berntson Brands, Enjoy Wine, Quality Caviar Stockholm, Zeta, Cecilia Nordström Chocolates, Myselfie.se, Bonne Drink, Pizza Hut Sverige och Sknybtch.se för deras stöd och bidrag.

En viktig samarbetspartner för kvällen var Lisa Steelstar, som presenterade en imponerande lineup av artister. Lisa Ajax, Dotter, Frans och Smash Into Pieces uppträdde och skapade en energisk och underhållande atmosfär som satte tonen för kvällen. Lisa Steelstar svarade också för den professionella ljus- och ljudtekniken som höjde upplevelsen till nya nivåer.

Bakom kulisserna arbetade Plaza-teamet hårt för att se till att alla detaljer var på plats. Deras dedikation och professionella hantering var avgörande för att evenemanget skulle bli en framgång. Vi vill passa på att framföra vår tacksamhet till hela teamet för deras hårda arbete och engagemang.

Vi hade också glädjen att ha den talangfulla fotografen Armand Dommer på plats, som fångade stämningen och de speciella ögonblicken på ett oförglömligt sätt. Om du vill se mer av kvällens magi kan du besöka länken nedan för att ta del av Armands fantastiska mingelbilder.

Vi vill också rikta ett stort tack till Armand på redcarpetstar.se för att ha dokumenterat och förevigat denna speciella kväll på ett professionellt och minnesvärt sätt.

Plaza Summer Soirée blev verkligen en minnesvärd kväll där mode och skönhet mötte en enastående gemenskap. Vi ser fram emot nästa års sommarmingel och hoppas kunna skapa ännu fler magiska ögonblick tillsammans med våra fantastiska gäster.

Vill du se mer? Klicka in på länken här: