Sett på mässan: slut på vickande restaurangbord

Bland årets nyheter på Stockfolm Furniture Fair finns StableTable® skräddarsydda möjligheter inom bordsdesign, vilket ger kunder en ny nivå av kreativ frihet. Oavsett om ditt projekt behöver självstabiliserande bord till en charmig utomhusservering, en livlig food-court, eller ett modernt café, finns flexibla lösningar för unika stilar.

Vickande bord är ett irritationsmoment för de allra flesta, men för StableTable® blev det en drivkraft. Med en vision om att förbättra restaurangupplevelsen världen över, grundades StableTable® Scandinavia AB. Företaget är kända för dess innovativa självstabiliserande tekniska lösning på problemet med ostadiga bord. Med flera varumärkta produkter i sin portfölj är StableTable® en världs-patenterad innovation som samarbetar med kvalitets- och designorienterade möbelåterförsäljare över hela världen. Sedan starten har företaget expanderat till över 30 länder världen över, från Grönland till Sydafrika, och från Australien till Abu Dhabi.

StableTable® erbjuder banbrytande teknik som kombinerar både funktion och stil. Borden är automatiskt självstabiliserande och konstruerade för att hantera höjdskillnader upp till 25 mm. Designern Sven Henningsson utmärker sig i att skapa en perfekt balans mellan praktisk användbarhet och visuell attraktion. Kollektionen erbjuder en mångsidighet som passar både i klassiska och moderna miljöer, med ett sortiment som inkluderar allt från barbord, loungebord och matsalsbord, som dessutom kan anpassas i höjd. Med 15 standardfärger och möjligheten att anpassa efter specifika RAL-färger kan du kombinera bordsstativet i en unik färg med en bordsskiva i en skräddarsydd design för en personlig touch!